Cliëntervaringen

Cliëntervaringen

Je luistert en geeft een rustige indruk. Ik heb me veilig gevoeld.

- vrouw 55  jaar

 

Ik heb ontdekt dat er veel leugens in mijn leven zijn. Wat mij ook geholpen heeft is om te zoeken naar mijn behoeftes. Dat je zei dat het om mij gaat was erg belangrijk. Dankjewel voor wat je voor me gedaan hebt en wat ik geleerd en ontdekt heb.

- vrouw 49 jaar

 

Je hebt veel kennis die je goed bij de verschillende onderwerpen kan betrekken. Het was een veilige omgeving. Je had ook veel rust en dat was prettig. Het was vooral fijn dat je bleef doorvragen naar dingen.

- vrouw 18 jaar

 

Je hebt me een beter beeld gegeven van mij en mijn situatie en mij geholpen. Dank je wel voor je steun en een beter inzicht geven in wie ik ben en wie ik mag zijn.

- vrouw 40 jaar

 

Je kunt enorm goed luisteren. Soms stelde je vragen en dan dacht ik: waarom vraagt ze dat? Later werd het me dan duidelijk. Ik vind je een fijne therapeut en zou je zeker aanbevelen aan anderen.

- vrouw 39 jaar

 

Mijn ervaring met Karin als therapeut is heel positief. Zij is duidelijk, luistert goed en kan een goed beeld vormen van de hulpvraag tijdens de intake. In de eerstvolgende sessie na de intake kwam ze met een duidelijk behandelplan.

Dit behandelplan heeft ze zorgvuldig met mij doorgenomen, en bevestiging gevraagd of het behandelplan aansloot bij de hulpvraag. De sessies met Karin hebben mij veel inzicht gegeven in de thema’s die ik ervaar, en waar ik moeite mee heb. Met wat ik geleerd heb ga ik aan de slag. Bedankt Karin!

- man 50 jaar