Corona

Coronavirus en praktijk Echt jij!

Een virus wat je land binnen sluipt. Allerlei maatregelen worden er genomen. De wereld staat op z’n kop. Ik begrijp dat je door de huidige situatie rond het coronavirus kan zitten met vragen over het volgen van therapie. Weet dat je bij ‘Echt Jij!’ ook nu gewoon terecht kan voor hulp. Juist nu is het belangrijk dat jij de hulp krijgt die jij nodig hebt. Het is een rare tijd waarin we op dit moment leven. En het is niet fijn om alleen met vragen, angst etc. te blijven rondlopen.

Daarom is de praktijk (nog)  ‘gewoon’ open. Op de volgende manieren is het mogelijk om therapie te volgen:

  • Face to face in de praktijk (met het in acht nemen van de maatregels van het RIVM*)
  • Tijdens een wandelsessie (openlucht is een betere plek om elkaar te ontmoeten dan in een afgesloten ruimte)
  • Via beeldbellen (skype)

*Tijdens de sessies zal ik me houden aan de richtlijnen die gegeven zijn door het RIVM. Dit houdt o.a. in dat we elkaar geen handen geven, dat ik deurklinken en materiaal na elke sessie desinfecteer en dat we op gepaste afstand van elkaar blijven.

Wanneer kun jij nog wel de praktijk bezoeken? Ook hier gelden de richtlijnen van het RIVM.  Dit betekent dat je alleen kunt komen als je geen last hebt van milde gezondheidsklachten. Onder milde gezondheidsklachten vallen: niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten en verhoging.