Een luisterend oor nodig?

Coronavirus; een luisterend oor nodig? Bel gerust!

Het is een tijd dat de hele wereld op z’n kop staat. De normale dingen die je deed moeten nu ineens anders. Thuiswerken, kinderen thuis, niet te veel sociale contacten en noem maar op. Voor sommigen kan deze tijd heel angstig overkomen. Anderen missen de ruimte om even alleen te zijn. Weer anderen voelen zich in deze tijd erg eenzaam. En er zijn ook mensen die echt ziek zijn.

Mocht je ‘gewoon’ even iemand willen spreken, je verhaal doen en gehoord worden in welke situatie je nu zit, dan ben ik beschikbaar om gebeld te worden. Dit kost niets, ik doe dit omdat ik niet wil dat de angst gaat overheersen, dat de muren op je af komen of dat je eenzaam wordt.

Op maandag- en vrijdagochtend ben ik van 10.00 – 12.00 uur aanwezig om de telefoon op te nemen. Ook kan je mijn voicemail inspreken, dan zal ik je later terugbellen.